BTV es converteix en betevé

 In Branding, Disseny de marca

Vivim temps on no és fàcil de veure com s’assumeixen certs riscos, i menys en tot lo referent al servei públic. El canvi de marca de la televisió pública de Barcelona és espectacular, i agradi més o menys (a nosaltres ens xifla), s’ha d’admetre que és molt valenta i profunda, buscant un canvi ideològic i convertint la televisió en una plataforma transmedia, -molt més participativa- davant de l’ascens imparable de les plataformes de televisió a la carta, amb l’objectiu de poder arribar a un segment de la població que fins ara o costava molt, o no s’arribava (pràcticament la meitat dels barcelonins i barcelonines d’entre 16 i 44 anys no coneixien la televisió de Barcelona).

BTV deixa l’acrònim i ho substitueix per la verbalització en minúscules, betevé, amb l’intenció de deixar enrere Barcelona com a referència, perdent contextualització de territori i buscant un lligam més sentimental:

En depassar els límits territorials de la ciutat i superar-ne els elements més icònics, betevé representa tots aquells que, d’una manera o d’una altra, mantenen un lligam amb la ciutat. La mirada de betevé s’horitzontalitza i s’alinea amb la realitat quotidiana dels ciutadans, que esdevé l’eix central d’un plantejament dels continguts més enllà del territori, l’espai, el suport o el moment. betevé és el mitjà de proximitat cultural de Barcelona.


betevé vol enseyar-nos la bellesa de lo quotidià
, dels carrers quan es desperten, dels balcons guarnits o dels petits detalls d’una ciutat que va massa ràpida i que al mateix temps estem perdent poc a poc els que hi vivim.

Benvinguda aquesta nova marca que esperem que acosti aquesta televisió a la ciutat, perquè és necessària i a més perquè ens agrada.

 

 

beteve_shirt

beteve_newspaper

Flora_Saura_12_543x814

David Tortosa
Dissenyador Multimèdia. Romàntic del paper (director d'art de publicacions) i apassionat del digital (Wordpress com a cavall de batalla)
Recent Posts
Hola!

Aquí estem per qualsevol cosa que necessitis, escriu-nos i donarem senyals de vida en un pim pam.

Start typing and press Enter to search