Els nostres orígens

 In Croma, Videojocs

space_invaders_wall

Ara fa uns quants anys, quan amb el David i l’Isaac vam decidir unir forces i tirar endavant un somni que ens rondava pel cap des de feia temps, ens vam trobar davant del repte de crear una imatge que ens representés a tots. En un primer moment vam voler jugar amb el nom de l’empresa i ens vam acabar decantant per Hoipoi. Sí, la majoria dels que se’ns considera de la Generació X i molts d’èpoques posteriors sabem que el mot en qüestió prové d’aquelles càpsules gairebé màgiques que la Bulma i el seu pare fabricaven a Bola de Drac, però el cas és que fora d’aquest ventall de gent tan específic ningú més sabia què significava aquest nom estrany i difícil de pronunciar.

Cansats que ens truquessin per telèfon preguntant per Hopi, Ipo o Hipoi, que ens enviessin correus electrònics que no arribaven perquè el remitent no escrivia correctament el domini o que el carter ens fes broma amb la gran varietat de variants del nom de l’empresa que apareixen a les cartes que ens duia, vam decidir posar el fre de mà. Sí, el 2010 vam canviar de nom, i per evitar maldecaps en vam buscar un de fàcil: Croma. I ens vam quedar la mar de panxos, tu. Però clar, un nom tan simple com aquest havia de comptar amb un company de viatge que ens donés personalitat, i és per això que ràpidament ens vam fer amb els serveis d’un dels extraterrestres més coneguts sobre la faç de la Terra i el vam implementar a la nostra imatge corporativa. Sí, un dels invasors del joc “Space Invaders” va acabar contractat per Croma i encara ara sobreviu enganxat a la paret de les nostres oficines. Això sí, ho fa sobre un fons verd croma, com el dels homes del temps, per si en algun moment necessita desenganxar-se per sortir al carrer i acabar envaint el planeta sencer.

Biel Cussó
Senyor de fer feines. Em dedico a coses tecnològiques que no entenc a @cromaPM i @cromagames. Escric històries curtes i he acabat #Mindrä
Recent Posts
Hola!

Aquí estem per qualsevol cosa que necessitis, escriu-nos i donarem senyals de vida en un pim pam.

Start typing and press Enter to search