APP Ajuntament de Matadepera

Descripció

l’Aplicació mòbil de Matadepera a més d’una agenda i notícies del municipi, permet consultar restaurants, comerços i informació general d’escoles o equipaments esportius, entre altres. Inclou rutes pel patrimoni i compartir fotografies.

Estar al corrent de l’agenda cultural de Matadepera, consultar els horaris dels transports públics, el temps, triar un lloc on menjar o localitzar ràpidament un comerç que sigui del nostres interès. Són algunes de les opcions que ofereix l’aplicació per a mòbils i tauletes tàctils.

L’aplicació, d’ús senzill i intuïtiu, permet també consultar les notícies que es produeixen al poble, així com accedir a un llistat amb el patrimoni i els punts d’interès del municipi, amb informació detallada, fotografies i localització en un mapa. A més, també es pot veure el mapa de Matadepera i consultar-hi la guia de serveis.

L’aplicació posa a l’abast de l’usuari el telèfon de contacte, l’adreça i els horaris de l’Oficina d’Atenció Ciutadana, així com informació general de la biblioteca, de les escoles, d’equipaments esportius, de serveis d’urgències o del mateix Ajuntament.

A través de l’aplicació es pot accedir als perfils que l’Ajuntament de Matadepera té a Facebook i a Twitter. A més, l’apartat ‘Foto localitzador’ permet a l’usuari compartir imatges amb un comentari per fer pública alguna incidència detectada al poble.

Hola!

Aquí estem per qualsevol cosa que necessitis, escriu-nos i donarem senyals de vida en un pim pam.

Start typing and press Enter to search