desigual night run
25_02
24_01
24_03
barcelona desigual night run

Descripció

La Barcelona Desigual Night Run va ser l’escenari de la primera cursa popular nocturna, i per Croma encarar tot un projecte global comunicatiu (Web · APP · Xarxes Socials).

Molt poques ciutats al món tenen un front marítim tan espectacular i atractiu com Barcelona, una ciutat oberta al mar. El recorregut de la prova és de 5 Milles (8.046 km), amb sortida i arribada davant de la nova seu de Desigual i costat de l’Hotel Vela, amb un recorregut que voreja la platja a primera línia de mar fins a gairebé el Fòrum.

L’objectiu de l’organització va ser oferir una Cursa Nocturna a l’abast de tots/es els ciutadans/es, que donés entrada a l’inici de l’estiu i que tenia lloc al front marítim de la ciutat de Barcelona.

La nostra feina va consisitir en realitzar la pàgina web de la cursa amb el principal objectiu de reflexar la personalitat pròpia de Desigual a la web, mantenint la funcionalitat i la usabilitat que ens caracteritza en la nostra manera de treballar. També vam desenvolupar l’APP transformant el telèfon mòbil en una eina imprescindible per als participants de l’event.

La gestió de la inscripció de la cursa la vam realitzar amb la nostra pròpia plataforma online, amb un potent gestor on el client pot controlar a temps real l’estat de les inscripcions, visualitzar estadístiques, canviar dades, enviar justificants, o fins i tot generar codis d’invitació.

Ens vam encarregar també de la creació i gestió de les xarxes socials de la cursa, informant i al mateix temps interactuant amb els usuaris o resolent els dubtes.

Client: Seven Marketing

Hola!

Aquí estem per qualsevol cosa que necessitis, escriu-nos i donarem senyals de vida en un pim pam.

Start typing and press Enter to search