web_jean_bouin
inici_jean_bouin_2016
15_01
27_01

Descripció

Aquest és un dels projectes i clients més antics que tenim, la Jean Bouin és una cursa atlètica que es celebra a Barcelona des de l’any 1920, sent l’event esportiu més antic de l’estat. Va ser organitzada pel desaparegut setmanari esportiu L’ Sport de Barcelona i es va originar gràcies a la iniciativa d’un grup de periodistes amants de l’atletisme: José Antonio Trabal , Luis Meléndez i Rossend Calvet. Els tres fundadors van denominar a la cursa amb el nom de Jean Bouin en honor d’un mític atleta francès dels anys 1910, que va ser subcampió olímpic de 5.000 metres en els Jocs Olímpics d’Estocolm de 1912 i plusmarquista mundial de 10.000 metres, i que va morir tràgicament en 1914 al capdavant de la Primera Guerra Mundial.

Actualment l’organitza el Mundo Deportivo amb la col·laboració de Zona Vip Events i de L’Agrupació Atlètica Catalunya i dona cita cada any a 10.000 corredors i corredores.

A Croma som responsables des de fa molts anys de la pàgina web de l’event, i en aquests últims vam idear i crear l’APP oficial de la cursa, passant a ser una de les primeres curses del territori en tenir-hi una.

Entra a la web Jean Bouin

Tasques: Disseny gràfic. Programació i maquetació web. Desenvolupament APP

Hola!

Aquí estem per qualsevol cosa que necessitis, escriu-nos i donarem senyals de vida en un pim pam.

Start typing and press Enter to search