A Croma ens agrada el tracte directe amb el Client, un tracte que a mida que les dues parts ens anem coneixent es fa més càlid i proper.  Com en els oficis de tota la vida, sobretot els artesans, poder treballar al costat de qui et fa l’encàrrec és un factor molt important, a la nostra feina, sobretot en aquelles fases crucials on el projecte pren un camí o un altre depenent d’un seguit de decisions que s’han de prendre. Per mirar d’emfatitzar aquesta idea de proximitat i familiaritat i per donar a conèixer la que considerem que és la millor forma de treballar, vam decidir elaborar un anunci on s’equipara el nivell d’artesania que pot tenir l’ofici de fuster amb el que pot tenir el nostre dia a dia.

A sobre d’aquestes línies podeu visualitzar el producte acabat, un vídeo dirigit i muntat per l’Eneko Dorronsoro –un gran professional del documental– i que ha comptat amb el suport d’en Jorge Centurión en la part de fusteria. Moltes gràcies a tots dos. Gràcies també a en Xevi Serrano, per la part que li toca. La seva veu és inconfusible.

Biel Cussó
Senyor de fer feines. Em dedico a coses tecnològiques que no entenc a @cromaPM i @cromagames. Escric històries curtes i he acabat #Mindrä
Recent Posts
Hola!

Aquí estem per qualsevol cosa que necessitis, escriu-nos i donarem senyals de vida en un pim pam.

Start typing and press Enter to search